Aluan TNC HEPA

Prof Afandi

Alhamdulillah, harapan saya Laman Sesawang Pusat Alumni ini akan mampu menjadi wasilah yang berkesan untuk istiqamah bersilaturrahim di antara UniSZA dengan alumni dan juga alumni sesama alumni.

Dalam kesempatan ini, saya menyeru kepada semua alumni kembali ke kampus tercinta dan mengeratkan hubungan silaturrahim dengan warga fakulti dan universiti yang pernah menjadi gedung menekuni ilmu satu ketika dahulu. “Sireh Pulang Ke Gagang” menyumbang dengan tenaga, fikiran bahkan juga wang ringgit dalam membangunkan UniSZA ke arah menjadi sebuah universiti awam yang disegani.

#IstiqamahBersilaturahim,  #JomKembaliMasukKampus, #AlumniMenyumbang di bumi barokah ini, bumi berjihad untuk menekuni ilmu suatu ketika dahulu.

Wassalam

Profesor Dr. Mohd Afandi bin Salleh